otsikko

 
   
 
  Vekara-Varkaus 2011, Oma koti -työpaja Vieremä, Lapset majassa. Kuvaajat Mervi Eskelinen ja Pinja Dahl.  
 
 

KESÄLEIREILLÄ RAKENNETAAN JA TEHDÄÄN TAIDETTA

Kiitos kaikille kesän 2016 leiriläisille mukavista leirihetkistä! Toivottavasti tapaamme monen vanhan ja uuden leiriläisen kanssa myös vuonna 2017, jolloin ohjelmassa ovat jälleen sekä rakennus- että taideleirit.Lastussa järjestetään kesäisin lasten ja nuorten rakennusleirejä sekä taideleirejä, joissa on viime vuosina työskennelty arkkitehtuurin, kuvataiteen ja ilmaisutaidon parissa. Taideleirit toteutetaan yhteistyössä Lapinlahden kunnan nuorisotoimen, Kaskikuusen kansalaisopiston ja Lapinlahden evankelisluterilaisen seurakunnan kanssa.

 

Vanhapihan aarre - taideleiri ma-ke 19.-21.6.2017

7-10 -vuotiaille sopivalla taideleirillä työskennellään ilmaisutaidon ja arkkitehtuurin parissa. Ohjauksesta vastaavat Lastun ja kansalaisopiston opettajat sekä kunnan nuorisotyöntekijät. Leiriapulaisina häärivät Lapinlahden kunnan palkkaamat kesänuoret.

Leirin hinta on 50,00 euroa. Leirimaksu sisältää ruuan, majoituksen, opetuksen ja monipuolista iltaohjelmaa.

Leirille mahtuu mukaan yhteensä 20 osallistujaa: 13 Lastun majoitusrakennuksessa tai aitassa majoittuvaa ja 7 kotona yöpyvää leiriläistä. Sään salliessa on mahdollisuus majoittua myös Lastun isossa teltassa.

Ilmoittaudu taideleirille Kaskikuusen kansalaisopistoon torstaihin 25.5.2017 mennessä. Voit ilmoittautua internetissä (www.kaskikuusi.fi tai www.opistopalvelut.fi/kaskikuusi), puhelimella (040 488 3202 tai 040 488 3201) tai Kaskikuusen toimistolla sen aukioloaikana. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja Vanhapihan aarre -leiristä ja kesän muista taideleireistä kansalaisopiston kotisivuilta www.kaskikuusi.fi

 

Rakennusleiri 1.-3.8.2017

Leirillä rakennetaan pienissä ryhmissä majoja erilaisista materiaaleista (paju, lauta, kangas, villa...) ja erilaisin tekniikoin (punoen, nikkaroiden, ommellen, huovuttaen…). Aikaisempien kesien rakennelmien teemoina ovat olleet muun muassa tornit, tarinat ja muodot. Rakentamisen lisäksi leirin ohjelmaan kuuluvat pelit, leikit ja retket. Leiripäivät ovat siis täynnä monenlaista touhua ja ohjelma muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan aina jokaisella leirillä omanlaisekseen.

Rakennusleiri on tarkoitettu pääsiassa 7-13 -vuotiaille, mutta myös nuoremmat rakentajat voivat tulla mukaan yhdessä tutun aikuisen kanssa. Leirille mahtuu mukaan yhteensä 20 osallistujaa: 13 Lastun majoitusrakennuksessa tai aitassa majoittuvaa ja 7 kotona yöpyvää leiriläistä. Sään salliessa on mahdollisuus majoittua myös Lastun isossa teltassa, jolloin Lastussa yöpyviä leiriläisiä voi olla enemmän.

Leirin hinta on 120 euroa lapsi ja 160 euroa aikuinen ja lapsi. Sisaralennus -25%.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen rakennusleirille
puhelimitse 050 326 7243 / Mervi tai sähköpostitse lastu(at)lastu.fi

Sähköpostitse ilmoitautuessa pyydämme kertomaan seuraavat asiat: lapsen nimi, huoltajan nimi, huoltajan puhelinnumero, osoite, lapsen ikä ja mahdolliset erityisruokavaliot.

 

 

 
osoitetiedot