otsikko
 
   
 
  taiteen perusopetuksen oppilaiden tyoskentelya ja teoksia. Kuvaajat Mervi Eskelinen ja Johanna Ronkko.  
 
 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TAITEEN PERUSOPETUKSEEN

Lastun toteuttaman taiteen perusopetuksen lukuvuosi alkaa aina syyskuussa. Mukaan ryhmiin mahtuu kuitenkin yleensä myös myöhemmin lukuvuoden aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Voit ilmoittautua mukaan ja kysyä lisää taiteen perusopetuksesta
puhelimitse 050 326 7243 / Mervi tai sähköpostilla lastu(at)lastu.fi.Tule mukaan opiskelemaan arkkitehtuuria! Taiteen perusopetuksessa tutkitaan taloja, tiloja, rakennuksia ja maisemia muun muassa rakennellen, muotoillen, piirtäen, maalaten, valokuvaten ja retkeillen. Luokassa ja pihamaalla tehdään esimerkiksi majoja, pienoismalleja, maalauksia, veistoksia ja muita taideteoksia.

Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää opetusta, jota järjestetään valtakunnallisten opetussuunnitelman perusteiden mukaan. Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu toteuttaa taiteen perusopetusta arkkitehtuurin taiteenalalla. Opetuksessa tutustutaan itse tehden ja kokien rakennustaiteeseen sekä muihin visuaalisiin taiteisiin. Omaa elinympäristöä ja sen ilmiöitä tutkitaan muun muassa rakennellen, piirtäen, maalaten, valokuvaten, retkeillen ja leikkien. Samalla harjoitellaan omaa ilmaisua ja luovuutta.

Arkkitehtuurin perusopetus on tarkoitettu kaikille taiteen tekemisestä ja kokemisesta sekä ympäristön tutkimisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Oppilaiden iän ja taitojen mukaan kootut opetusryhmät kokoontuvat kerran yhdessä sovittuna aikana. Opetusryhmät muodostuvat seuraavasti:

VARHAISIÄN OPINNOT: Millit, 3 - 5 vuotiaat, opetusta noin 60 h/lukuvuosi
PERUSOPINNOT: Tuumat, 6 - 8 vuotiaat, opetusta 80 h/vuosi
PERUSOPINNOT: Vaaksat, 9 - 12 vuotiaat, opetusta 100 h/vuosi
SYVENTÄVÄT OPINNOT: Aarit, yli 12 vuotiaat, opetusta 120 h/vuosi

Lukuvuoden 2017 - 2018 opintomaksut sisältävät opetuksen, materiaalit ja vakuutuuksen:
Varhaisiän opinnot 120 €
Perusopinnot 180 €
Syventävät opinnot 240 €

 

 
osoitetiedot